Over ons

Over Mancavehandel.nl

Sinds 2006 zijn wij als “De Keienkearls een alom begrip in Haaksbergen en omstreken. Wij bouwen met een gezellige vriendengroep al jaren grote Carnavalswagens en zijn hier meermaals mee in de prijzen gevallen.

In 2020 hebben wij als thuisbasis gekozen voor een mooie hal aan de Ruwersstraat 14-3 in Haaksbergen, hier zouden wij de wagen voor 2021 gaan bouwen. Helaas gaat dit door de Covid-19 pandemie niet door. Wij zouden de creatievelingen van Carnaval niet zijn als wij ook hier geen oplossing voor hebben. Om toch onze creativiteit kwijt te kunnen zijn we in juni van 2020 begonnen met het maken van brandblusser lampen. Door overweldigend succes en vraag naar meerdere producten zijn en blijven wij aan het ontwikkelen met nieuwe producten, welke u allemaal terug kunt vinden in onze shop.

De opbrengsten van de verkoop komen allemaal ten goede van de Carnvavalsvereniging.

Wij hopen natuurlijk dat we volgend jaar weer kunnen knallen op een geweldige Carnavalswagen en met deze de verschillende optochten kunnen gaan lopen, rijden en winnen!
Met uw aankoop dekken wij de kosten voor de huur van ons onderkomen en de aanschaf van de diverse materialen voor producten. Maar natuurlijk draagt uw aankoop ook bij aan de bouw van onze geweldige wagens!

Op deze pagina vindt u meerdere foto’s van onze prijswinnaars. 

Wij wensen u hoe dan ook veel plezier van uw aankoop!

De Keienkearls. 

de Keienkearls
'N Draak van 'n Wag'n, 2016
keienkearls
Tied Veur Wat Aans, 2020
Tied veur wat aans
Tied Veur Wat Aans, 2020
Keienkearls
Onderwater, 2019
Onderwater
Onderwater, 2017

RTV Sternet op bezoek bij Mancavehandel.nl!